Næste skridt for DABGO – nu med ny generalsekretær

Jeg har set meget frem til at fortælle, at jeg har fået fornøjelsen af at blive ny generelsekretær. En rolle som jeg ser som en spændende mulighed for at kunne række ud til danskere i hele verden. Nogle har jeg allerede haft fornøjelsen af at tale med og resten vil jeg se meget frem til at møde både online og i “virkeligheden”.

DABGO er for mig den optimale mulighed for at lave et samlingspunkt, hvor mennesker kan mødes og tale sammen – uanset hvilken storby man befinder sig i rundt i verden. Der er noget fascinerende ved at vide, at den første onsdag i hver måned mødes danskere med venner, familie og nye bekendtskaber for at bruge noget tid sammen.

Jeg har et stærkt ønske om at finde ud at hvordan denne finde tradition kan fortsætte – så simpelt og meget intuitivt. Og ligeså vel finde ud af, hvordan vi kan støtte op fra København.

Jeg mødte Jesper Løvendahl for lidt over et år siden med en nysgerrighed på, hvordan han organiserede og kommunikerede med sådan en organisation som DABGO. Og så blev jeg for det første inspireret og derefter fik jeg en interesse for at optimere og være med. Det udmøntede sig i nogle forslag fra min side til, hvordan man kunne gøre det bedre og så var både Jesper og Mikkel klar til at uddelegere ansvar. Hermed startet fra min side som en slags global koordinator, men nu med en ekstra fin titel og dog samme udgangspunkt.

I 2019 har jeg et håb om at få talt med alle ansvarlige for Stambordene og lytte på, hvad der fungerer og ikke fungerer samt hvordan jeg kan bidrage. Udover at skabe gode og relevante Stamborde, så ønsker jeg også, at vi kan lære af hinanden ved at bringe de gode historier rundt – både ved en guideline, som inspiration til at skabe og vedligeholde et Stambord, men ligeledes bringe de gode historier, om I mange dygtige danskere, til live ved artikler, podcasts og små videoer.

Helt kort om mit daglige virke, så er jeg medejer af en lille konsulentbutik kaldet INDIVIDUALS. Her tilbyder vi karriereforløb for ambitiøse og talentfulde folk med et kontor i henholdsvis København og Shanghai. Desuden rådgiver vi virksomheder i, hvordan man forstår, fastholder og udvikler den unge generation.

Med det sagt, så er I altid velkommen til at skrive. Måske har I et godt forslag eller input, måske har jeg overset noget vigtigt, måske skulle vi bare have en snak. Min mail er: johan@dabgo.com

Vi tales ved.

Johan