DABGO er et netværk af erhvervsaktive internationale danskere, der interesserer sig for at skabe nye relationer og derigennem nye muligheder - for andre og for sig selv.

 

Hvorfor er det gratis at være medlem af DABGO?

I det øjeblik man giver penge for noget, forventer man at få noget retur for sin indsats. Man kan ikke købe sig til et netværk - det skaber man ved at være åben overfor andre, lytte til deres behov og hjælpe med at finde løsninger og relevante kontakter. Det ligger selvfølgelig i ånden, at man til enhver tid kan - og bør - stille spørgsmål bede om hjælp! "Det er ikke hvem du kender, eller hvem som kender dig. Det handler om hvem og hvor mange du har hjulpet." Jesper Løvendahl, stifter af DABGO

DABGO historien kort

DABGO netværket blev stiftet i New York, USA, i efteråret 2006, hvor Jesper Løvendahl tog initiativ til den første netværksgruppe DABGO Nordamerika. I Januar 2007 sluttede Dan Trampedach, bosiddende i Zurich, sig til initiativet og DABGO grupper blev etableret globalt. Målet var (og er) at bygge et globalt forretnings-/erhvervsnetværk - drevet af medlemmer på pro bono basis. På 14 år er netværket vokset til over 12.000 medlemmer. Vi mødes hver den 1. onsdag i måneden i 40 byer på tværs af 6 kontinenter. DABGO drives af godt 100 frivillige ildsjæle på pro bono basis. Via Facebook grupper og Linkedin når DABGO ud til mere end 50.000 danskere internationalt. DABGO er Danmarks mest aktive og største diaspora organisation.

Hvorfor DABGO?

Missionen er gennem en kerne af Internet-baserede værktøjer samt fysiske aktiviteter og arrangementer, at skabe muligheder for danskere ved at styrke deres – og dermed Danmarks – netværk og relationer internationalt. Herunder at engagere medlemmerne i at netværke mere effektivt, støtte op omkring lokale danske initiativer, skabe større præference for at handle dansk og ikke mindst gøre danskere i udlandet til gode ambassadører for Danmark som et godt sted at gøre forretning og investeringer.

Vision...

…er at være aktive og synlige i minimum de 20 vigtigste danske eksportmarkeder og derigennem aktivt bidrage til det bedst mulige fundament for dansk international handel/eksport, kraftig forøgelse af antallet af internships for danske studerende i udlandet, forbedring af danske forretningsfolks internationale karrieremuligheder og forøgelse af internationale investeringer i Danmark. DABGO skal være “stedet”, som binder Danmarks erhvervsliv og ungdom sammen med Danmarks internationale forretningsnetværk. Et sted som skaber et overblik over Danmarks internationale sociale kapital, viden og kontakter til Danmark og danskernes lokale/globale fordel.

Sagt om DABGO

  • Jeg er ret forbløffet over hvor bredt og alligevel fokuseret, Dabgo spænder
   Karsten Bobek
   Associate Professor, Copenhagen Business School
  • The DABGO network sets out to facilitate interaction between Danish companies/employees, thus creating a knowledge sharing community for the better of Danish interests in general. A great idea with a great purpose!
   Mikael Hougs
   CEOGeneral Manager, Dansk Industri, New York
  • DABGO is a great tool that connects Danes in a part of the world, where it is not as much to what you know but rather who you know that counts.
   Gunnar Papendick Larsen
   Investment Manager, Invest in Denmark

Medlemmerne

75% af medlemmerne er ledere, executives eller virksomhedsindehavere. Alle er erhvervsaktive danskere, hvoraf langt størstedelen er udeboende, og en mindre del er hjemvendte med minimum to års udlandsophold bag sig.

Geografisk Dækning

Netværket dækker alle (beboede) kontinenter. På forsiden kan du søge efter lokale netværksgrupper og og under "Stamborde" de fysiske arrangementer.

Virksomhederne

Virksomheder i absolut alle størrelser, brancher og geografier er repræsenteret af medlemmerne. Som eksempler kan nævnes Royal Scandinavia, Nokia, Danfoss, TDC, Microsoft, Ericsson, Sunrise, Grundfos, Vaekstfonden, ECCO, Triumph, Hugo Boss, Roche, LEGO, Nike, Carlsberg, IBM, Ebay, Bang & Olufsen, World Economic Forum, Arla, Chiminova, Morgan Stanley, Electrolux, Chicago Tribune, Young & Rubicam, DACC, Danish Ministry of Foreign Affairs, Oticon, Credit Suisse, Computer Associates, Novo Nordisk, Yahoo, Nordea, Jyske Bank, Nycomed, Cisco, MTV, Google, Degussa, Novozymes. Listen er uendelig lang...

Sekretariatet & Bestyrelsen


Josefine Older Steffensen

Kommunikation og Marketing

Josefine har 13½ års erfaring som udlandsdansker i England. I England gik hun på en europæisk skole, læste sin bachelor i geografi og arbejdede til sidst som copywriter. I 2017 flyttede hun til Danmark for at læse en kandidatgrad i Cognition & Communication på Københavns Universitet.

Til daglig arbejder Josefine som selvstændig og laver kommunikation, marketing og medieanalyser for danske og udenlandske kunder. Josefine vil gerne være med til at fremme alle de fantastiske kvaliteter udlandsdanskere har og videreudvikle det stærke DABGO-netværk.


Julie Holm Svendsen

Kommunikation og Marketing

Uddannet Cand.merc. International Marketing & Management fra CBS i 2018. Julie har en baggrund i service- og rejsebranchen hvor hun senest har arbejdet 7 år som stewardesse hos SAS og to år som Product Manager i skiinstruktør virksomheden Snowminds.

Julie er bosat i København, men som boede som barn en årrække i Genève og i dag kalder hun også Bruxelles hjem, hvor hendes forældre bor på 17. år, og hvor hun selv gik på Europaskolen i to år. Derudover har Julie boet og arbejdet i mindre omgange i Frankrig, England og Canada, både i forbindelse med sabbatår og udvekslingsophold i løbet af studierne.


Thomas Imer Pedersen

Netværk og Infrastruktur

Thomas er uddannet Cand.merc. International Business fra Aarhus Universitet BSS i 2019. Han har en stor international interesse, der indtil videre har været indfriet med ture til bl.a. Argentina, Kina, Storbritannien og USA. Derudover har han tilbragt fem måneder i Australien og en enkelt i New Zealand i forbindelse med en universitetsudveksling i Adelaide.

Det var også i Adelaide, han første gang stiftede bekendtskab med den værdi DABGO tilbyder, og som han vil bidrage til at udvikle yderligere for netværkets medlemmer. Thomas har tidligere arbejdet med netværksgrupper i Storbritannien og Danmark og er i dag ved HOUE, der forhandler sine designmøbler i det meste af verden.


Kristina Rohde Larsen

Projektkoordinator

Kristina har mere end 10 års udlandserfaring fra ophold i hhv. London, Amsterdam, Strasbourg og New York. Kristina har været aktiv i DABGO siden 2008, hvor hun var med til at kickstarte en lang række kommunikationsinitiativer. Kristina har en MA with Honors i European Communications Studies og en Cand. Mag. i Dansk. Til daglig arbejder Kristina i Novo Nordisk Fonden med bevillinger til dansk og international forskning.


Andreas Wagner

Web & Design

Det skulle egentlig bare havde været et kort praktikophold i San Francisco men efter 20 år er Andreas stadig at finde i USA. Han har siden skiftet kysten ud med den østlige og på bor med kone, kat og søn i Brooklyn, New York.

Andreas er ejer af Koalition og hjælper nogle af de største brands med finurlige digitale oplevelser, websites og ecommerce.


Neel Hjorth

Bestyrelsesmedlem & Group Manager Danmark

Neel har 13 års international erfaring fra flere udlandsophold i Holland, Tyskland samt De Forenede Arabiske Emirater. Det var i Dubai Neel fik kendskab til DABGO, så da hun flyttede tilbage til Danmark i januar 2018 var det oplagt at deltage i København. Neel har tidligere været retur i Danmark i et par år, hvor hun ligeledes arbejdede internationalt, dog mest i Asien og USA.

Neel arbejder til daglig hos Lagkagehuset A/S som Head of Group Finance & IT.


Mikkel Elsborg

Bestyrelsesmedlem -- mikkel@dabgo.com

Mikkel har mere end 22 års erfaring fra den maritime industri, hvor han arbejder som VP hos PJ Diesel Engineering A/S (www.pjdiesel.dk). PJ Diesel er en familie virksomhed der servicerer motorer i handelsflåden og kraftværker world-wide.

Mikkel startede DABGO stambordet i Montreal i 2010, efter at have stiftet bekendtskab med DABGO i New York. Det blev til 6 måneder i USA, efterfulgt af 3,5 år i Canada. Da Mikkel returnerede til Danmark i 2014 overtog han stambordet i København som han stod frem til 2017. Fra 2017 til 2019 var Mikkel Generalsekretær og med til at skabe den organisation og stærke team vi har i dag.

Mikkel modtog DABGO ”Networker of the year” i 2011 samt ”Booster of the year” i 2014 på vegne af DABGO København.


Jesper Løvendahl

Stifter af DABGO & Bestyrelsesformand -- jesper@dabgo.com

Jesper har 17 års international erfaring fra ophold i Singapore, Tyskland og USA. Jesper flyttede retur til Danmark i December 2016 så hans børn kunne få den største gave i livet som Jesper mener han fik, at vokse op i Danmark og få den danske mentalitet, kultur og sprog. Jesper ejer virksomheden ExpatRide International som hjælper expats med billeasing, leje og chauffør services globalt.

Jesper har siddet i bestyrelsen for Copenhagen Goodwill Ambassadør Korpset, Modtog i 2012 titlen som Honorary Copenhagen Goodwill Ambassador af Hans Kongelige Højhed Prins Joachim. Optaget i Kraks Blå Bog for hans indsats for Danmark, og han er tidligere Præsident for det Danske Handelskammer i New York.


Jacob Roesen

Juridisk Ansvarlig -- Jacob@dabgo.com

Jacob er partner hos advokatfirmaet Lund Elmer Sandager, hvor han til dagligt agerer som juridisk rådgiver og forretningsmæssig sparringspartner for mange danske og internationale erhvervsvirksomheder. Jacob har boet i USA, hvor han første gange stødte på DABGO.


Deloitte

Revisor

Deloitte har siden etableringen af DABGO støttet op om vores vision om at hjælpe udenlandsdanskere og gøre en positive forskel for Danmark ude i verden.

Deloitte Danmark er medlem af Deloitte Touche Tohmatsu Limited (DTTL). De er Danmarks og verdens største revisions- og rådgivningshus.

Ildsjælene bag DABGO

DABGO drives af godt 100 ildsjæle, der på pro bono basis bruger af deres fritid på at skabe netværk og muligheder for andre. Denne pro bono gruppe er primært involveret i at drive de lokale netværksgrupper og arrangere fysiske netværksarrangementerarrangementer som Stambord og diverse Meet-up's. Derudover varetager et antal medlemmer opgaver som vedligehold og udvikling af den Internet-baserede netværksplatform, grafisk design, PR & kommunikation m.v. Nedenfor ses en liste af de ca. 100 involverede personer.Alex Isoee Vestergaard
Dublin, IR -- Stambord Dublin
Alexander Pedersen
Stockholm, SE -- Stambord & Styregruppe Stockholm
Allan Morichaud
Adelaide, AU -- Stambord Adelaide
Anders Krog
New York, US -- Stambord New York
Anders Munroe Kjersem
Sao Paulo, BR -- Stambord Koordineringsgruppe Sao Paulo
Andreas Wagner
New York, US -- Grafisk Design
Anne Madsen
San Francisco, US -- Stambord Palo Alto
Anne Wild
Frankfurt, DE -- Stambord Frankfurt
Bettina Hoen
Zug, CH -- Stambord Zug
Brian Sølvkjær
Zürich, CH -- Stambord Zürich
Birgitte F. Normolle
Chicago, US -- Stambord, Chicago
Bjarne Blom
Washington DC, US -- Stambord Washington
Bjarne Munkerod Andersen
Sao Paulo, BR -- Stambord Koordineringsgruppe Sao Paulo
Boye Hartmann
Jakarta, ID -- DABGO Styregruppe
Charlotte Wittenkamp
San Francisco Bay Area, US -- Stambord Palo Alto
Christian Gjaldbaek
Frankfurt, DE -- Stambord Frankfurt/Wiesbaden området
Christian Jakobsen Pedersen
Dublin, IR -- Stambord Organizer Dublin
Christian Uhre
Trinidad, TT -- Group Manager Sydamerika
Christian Vinther
San Francisco, US -- Stambord San Francisco
Christina Fisker
Toronto, CA -- Stambord, Toronto
Claus Jensen
Chicago, US -- Stambord Chicago
Daniel Svendsen
Singapore, SG -- Stambord Singapore
Dennis Schindler Thomsen
New York, US -- Stambord New York
Emma Cairo
Los Angeles, US -- Stambord & City Manager Los Angeles
Elizabeth Maria Rosenkrands-Lange
New York, US -- Stambord New York
Erik Thorup
Melbourne, AU -- Stambord Melbourne
Flemming Høineg Pedersen
Barcelona, ES -- Webmaster
Heike Arndt
Berlin, DE -- Stambord Berlin
Henriette J Cataldo
Zug, CH -- Stambord Zug
Henrik Hansen
San Antonio, US -- Group Manager, Nordamerika -- DABGO Styregruppe
Henrik Norsk Hoffmann
Frankfurt, DE -- Stambord Frankfurt/Wiesbaden
Jacob Hoffmeyer
Canberra, AU -- Stambord Canberra
Jakob Ravn
Helsinki, FI-- Styregruppe, Finland, Stambord Helsinki
Jakob Skydt Lindemann
Hamborg DE -- Stambord Hamborg
Jakob Stenbæk
São Paulo, BR -- São Paulo Stambord
Jens Bræum
Göteborg, SE -- Meet-Up, Göteborg
Jesper Løvendahl
København -- Stifter af DABGO
Jonas Andersen
Zürich, CH -- Stambord Zürich
Keld Juelsgaard
Toronto, CA -- Stambord Toronto
Kenn Petersen
Seattle, US -- Stambord Seattle
Kim Lebech
Montreal, CA -- Stambord Montreal
Klaus Nielsen
Channai, IN -- Stambord Chennai
Kristian Sørensen
Washington DC -- Stambord Washington DC
Lars Kjellsson
Hamborg, DE -- Stambord Hamborg
Lars Pedersen
Dublin, IR -- Stambord Dublin, Group Manager Irland
Laura Lykkegaard Selander
Cape Town, ZA -- Group Manager, Afrika -- DABGO Styregruppe
Leif Clausen
Seattle, US – Stambord Seattle
Lene Gulickx
Stockholm, SE -- Stambord & Styregruppe Stockholm
Lene Tropp
Brussels, BE - Stambord Belgien
Lizette Bang
London, UK -- Group Manager Storbritannien
Louis Svane
Stockholm, SE -- Stambord & Styregruppe, Stockholm
Marc Andresen
Delhi, IN -- Stambord Delhi
Marc Eimert van Toornburg
Zürich, CH -- Stambord Basel
Magdalena M Pawlowicz
Helsinki, FI-- Styregruppe Finland/Stambord Helsinki
Martin Johansson
København -- DABGO Styregruppe
Mette Rotbøll
Zug, CH -- Stambord Zug
Michael Anthonsen
Zürich, CH -- Stambord Zürich
Mikael Østerrøgild Nielsen
Singapore, SG -- Stambord Singapore
Mikkel Elsborg
København -- Styregruppe Danmark -- Stambord København
Niels H. Burkhard
Basel, CH – Stambord Basel
Niels Sodberg
Miami, US -- Stambord Miami
Nis-Anker Weuge Jessen
Montreal, CA -- Stambord Montreal
Oona Marie Frogier de Ponlevoy
Hamborg, DE -- Stambord Hamborg
Palle Kjaer
Sao Paulo, BR -- Stambord Koordineringsgruppe, Sao Paulo
Peter Adler
Bruxelles, BE -- Stambord Bruxelles
Peter Kaare Thomsen
København -- Stambord København
Rasmus Elsborg-Jensen
København -- Styregruppe Danmark -- Stambord København
René Jensen
Stockholm, SE - Styregruppe, Stambord Stockholm
Ricki Pedersen
København -- Teknisk Platform
Rikke Drost-Niemann
København -- Stambord København
Sidsel Graae
Bruxelles, BE -- Group Manager Belgien - Stambord Bruxelles
Stine Riis Svenningsen
Washington DC, US -- Stambord Washington DC
Søren Berg Rasmussen
Helsinki, FI -- Styregruppe Finland -- Stambord Helsinki
Søren Juelsbak
Vietnam -- Group Manager Vietnam
Thomas L. Baron
Los Angeles, US -- Stambord & City Manager Los Angeles
Tina Dam
Los Angeles, US -- Stambord & City Manager Los Angeles
Vagn Lundhøj
Finland Styregruppe, Stambord Helsinki