Vi fejrer dem som gør en forskel

DABGO Erhvervspris

Hvert år uddeler vi DABGO Erhvervspris til en dansk virksomhed eller person som har markeret sig positivt internationalt, og dermed været med til - direkte eller indirekte - at brande Danmark globalt.

DABGO Erhvervspris er en tak til de danske virksomheder og personer bag, der er med til at bane vejen for andre og for den inspiration, de bidrager med. Vores lands internationale konkurrenceevne afhænger af de som er modige, dygtige og succesfulde på den globale scene.

Den 1. onsdag i august ved det årlige DABGO Sommer Stambord overrækker vi Årets Erhvervspris og hylder prismodtageren. Næste overrækkelse vil være den 5. august 2020.


Nikolaj Nyholm

2019

Erhvervsprisen gik til Nikolaj Nyholm for hans visionære arbejde med virksomheden RFRSH, BLAST Pro Series og e-sports holdende Astralis og Origin.

Grundet Nikolaj Nyholm og hans partnere har e-sport fået et stærkt fodfæste i Danmark, til inspiration for mange spillere og udviklere. En sport som kun er i sin spæde start og allerede slår mange rekorder mht. globalt publikum og vækst. Nikolajs evne til at spotte trends og tage chancer før andre vil komme mange danskere og danske virksomheder til gode - ikke mindst den stolthed det er, at vi nu har en af verdens bedste Counter Strike hold.

Se og hør Nikolaj fortælle om sin inspiration og målsætning med sine esport teams her:


Hummel

2018

Erhvervsprisen gik til Hummel for deres gode karma og passioneret international ekspansion. En ekspansion som bygger på en filosofi om at gøre en forskel gennem sport. Hummels (og Thornicos) company karma mission om ikke blot at give tilbage ved hjælp af forretningsmæssig succes, men også dele karma missionen og støtte op om dem som gør en positiv forskel for andre. Hummels karma mission er med til at give et positivt aftryk på den verden vi lever i.

Se og hør Christian Stadil give sine bedste networking tips efter at have modtaget prisen:


Mikkeller

2017

Erhvervsprisen gik til Mikkeller for deres kreative og passioneret international ekspansion. En ekspansion som bygger på dansk kvalitet, questioning the status quo and bringing the good taste global. Mikkeler er et nutidigt eksempel på at international ekspansion ikke kun er for bits and bytes virksomheder, men at godt dansk håndværk stadigvæk er eftertragtet i udlandet. Mikkeller er en historier i udvikling som bør deles og inspirere flere danske virksomheder og entreprenører til at sigte højere!