DABGO-PRISVINDER HAR SIT HOLD I FINALEN I AFTEN (opdateret)

Artiklen er blevet opdateret efter dansk sejr:

TV2: Astralis vinder verdens største titel og bliver historiske

I aften den 8. sep. spiller Astralis Major-finale i Berlin (Counter Strikes egen udgave af fodboldens Champions League). Vi havde i august fornøjelsen af et besøg af holdets stifter, Nikolaj Nyholm, til vores årlige Sommer Stambord hvor vi desuden kunne overrække ham prisen Business Person of the Year.

Nikolaj startede selvskabet RFRSH i 2016 med en klar vision om at fremme E-sport fra et subkulturs-fænomen til anerkendelse på den helt store scene. Fornyelig er der rykket rundt på ejerskabet, så Nikolajs fokus i dag er 100% rettet på holdet Astralis samt League of Legens-holdet Origen.

Nikolaj er lidt af en verdensmand og vi er selvfølgelig meget stolte over, at han repræsenterer Danmark og de mange udenlandsdanskere rundt i verden. I interviewet kan du lære lidt mere om, hvad E-sport rent faktisk er og hvordan det også kræver atleter for at vinde og være en del af verdenstoppen i denne type sportsgren. Ligeledes kan du høre om Nikolajs passion for at skabe fælleskaber – fra amatør til professionel – samt introducere forældre til en verden, som kan være ligeså god for børn og teenagere, som at gå til fodbold.

Vi glæder os til at følge dansk E-sport. Held og lykke i aften til Nikolaj og Astralis.

Læs mere om om hans seneste forretningseventyr her.

Læs mere om den nuværende turnering og følg med i aften på TV2 Zulu eller Tv2 Play.

Se interview her: