Inspiration til karrieren - for danskere i udlandet og på vej hjem igen

Karriere

DABGO vil gerne bakke op om vores medlemmers karriere. Det er uanset om man er mellem jobs, leder, junior-konsulent eller familiemenneske. Karriere i udlandet kan være en hård omgang og vi håber at kunne støtte, inspirere og netværke os vej til de næste skridt i karrieren

Du kan du besøge vores stamborde rundt i verden og i København, ligeledes kan du lytte til vore podcast om karriere i udlandet og hvordan man kommer hjem igen. Nu har vi også fået muligheden for at tilbyde coaching med fokus på danskere i udlandet eller på vej hjem igen.

Coaching

SAMTALEN

Signe Biering Nielsen tilbyder dig en mulighed for at drøfte, hvad der ligger på dit bord eller fylder i din bevidsthed lige nu. Det giver plads til at få øje på perspektivet, få stillet skarpt på det væsentlige og se fremad, med en større åbenhed.

Som rådgiver og coach har Signe den nødvendige faglige tyngde til at give dig et modspil og samtidig tilstrækkelig personlig erfaring til at give ro. Signe Biering Nielsen har rådgivet og coachet ledere i en årrække, i de seneste to år som selvstændig ledelsescoach. Hun har gennem sin karriere varetaget en række udfordrende jobs, bl.a. som viceambassadør til Israel i fire år, og som udsendt til Indien og Kina, Gambia, Bruxelles og New York. Signe har desuden været rådgiver både for Udenrigsministeriets departementschef og for chefen for PET.

KONTAKT

Såfremt det har interesse eller du har nogle spørgsmål kan du kontakte Signe på: Mobil +45 2577 0041 eller e-mail: sbn@thecoachingroom.dk. Før samtalen skal du venligst besvare en række spørgsmål, som vil blive tilsendt ved første kontakt.

PRAKTISK

DABGO kan i samarbejde med Signe Biering Nielsen tilbyde første session på cirka 45 minutter gratis. Dette kan både afholdes fysisk, men selvfølgelig også på Zoom, Teams og Skype. Typisk vil det altid kræve en indledende snak for at gå i gang, så man er altid velkommen til at række ud helt uforpligtende for at høre mere.

I første omgang tager vi 10 personer ind. Derfra kan vi alle tilføje flere. Vi tillader os derfor at sige stop, når 10 samtaler er aftalt. Tilbuddet gælder frem til onsdag d.7. oktober 2020. Det betyder at tilmeldingen skal være foretaget inden denne dag, men at selve samtalen kan afholdes efter aftale med Signe i løbet af efteråret 2020.