STILLINGSOPSLAG – DABGO

DABGO er et gratis netværk bestående af 11.000 erhvervsaktive, internationale danskere, der interesserer sig for at skabe nye relationer og derigennem nye muligheder – for andre og for
sig selv. I januar 2008 åbnede det første DABGO Stambord i New York; og siden da har det med hjælp fra over 100 frivillige spredt sig hastigt ud i alle verdenshjørner fra Cape Town til Los Angeles, Toronto, Melbourne, Mumbai og rundt i Europa. Interessen for netværket er fortsat stigende – og vi har brug for ekstra hænder.

Som frivillig i DABGO vælger du selv den rolle, som du finder mest relevant for dit CV kombineret med en fantastisk chance for at udvide dit globale netværk.

Er du studerende eller nyklækket fra universitet med interesse for at afprøve dine kompetencer i en global kontekst – så kig med her.

Hvad har vi lige nu brug for – kort sagt:

• Marketing: Vær med til at fortælle vores historie, markedsføre vores stamborde i hele verden, vækste antallet af medlemmer, skabe globalt koordineret aktiviteter ved stambordene og sætte vores årlige Sommerstambord i København på agendaen.

• Kommunikation: Hvis du ved, hvordan man kommunikerer bedst muligt til danskere i hele verden, og har du en klar holdning til indhold og sociale medier, så har vi platformen til, at du kan folde dig ud.

• Medlemsstyring: Vores tilstedeværelse overfor vores medlemmer er helt afgørende. Vi skal tage hånd om deres bekymringer og netværke os frem til løsninger. I denne rolle kan du både lege med den bedst mulige tekniske platform til vores medlemsdatabase og, i tæt dialog med marketing og kommunikation, sikre, at vi får vores budskab ud til de rigtige mennesker.


Om dig – Personlighed og kvalifikationer

Vi drømmer om at finde 3 dygtige unge mennesker. Måske er du selv udlandsdansker, måske er du studerende med interesse for journalistik, kommunikation, marketing, kulturforståelse eller nyudklækket fra universitet. Det vigtigste er, at du er villig til at gøre en forskel i en frivillig organisation. Du har selv afgørende indflydelse på tilrettelæggelsen og udførelsen af opgaverne – om du vælger at bruge et par timer hver uge eller bruge en dag om måneden er helt op til dig.

Lyder dette interessant? Så glæder vi os til at høre fra dig.


Hvad får du ud af dette?

Du får en unik mulighed for at komme i kontakt med tusindvis af erhvervsaktive danskere fordelt over hele verdenen, og du vil hurtigt blive ’kendt ansigt’ i DABGO. Som studerende giver dette frivillige job dig en praktisk erfaring til gavn for dit studieforløb – men hvem ved, måske kan du via dit kommende netværk i DABGO møde en, som hjælper dig med at finde dit første job?

Er du allerede erhvervsaktiv, får du i DABGO en unik mulighed for at udbygge dit globale erhvervsnetværk, samt dygtiggøre dig indenfor dit eget faglige felt eller afprøve dig selv indenfor nye områder.


Sådan søger du

Skriv en mail til admin@dabgo.com. Fortæl om dig selv og dine kvalifikationer. Ligeledes hvorfor du er motiveret til at være frivillig i DABGO. Samlet skal det max. være en A4-side.

Husk at dette ikke er et jobopslag. Du behøver ikke oversælge dig selv. Fortæl hellere, hvad du kan, hvad du vil være bedre til og hvad du ikke kan. Så er chancen langt større for, at vi matcher dig med de perfekte opgaver.

Vi inviterer løbende til dialog og sammen kan vi afprøve en mindre opgave for at se hinanden en smule mere an.


Vores mission
DABGO skal være aktiv og synlig i minimum de 20 vigtigste danske eksportmarkeder og derigennem aktivt bidrage til det bedst mulige fundament for dansk international handel/eksport, kraftig forøgelse af antallet af internships for danske studerende i udlandet, forbedring af danske forretningsfolks internationale karrieremuligheder og forøgelse af internationale investeringer i Danmark.

DABGO-initiativet ’Stambord’ er en vigtig del i denne vision. Stambord er et samlingspunkt – hvor danskere kan mødes og tale sammen – uanset hvilken storby man befinder sig i rundt i verden. Hver den første onsdag i måneden mødes medlemmerne i 45 byer fordelt på seks kontinenter for at netværke, dele lokal erfaring og skabe et socialt åndehul for danskere bosiddende i udlandet eller på gennemrejse.

Deltagelse ved Stambord koster ikke noget, da arrangementerne er drevet af frivillige. Der bliver selvfølgelig også afholdt Stambord i København hver måned på VILLA Hotel Copenhagen.


Mere information om DABGO og vores aktiviteter kan findes her på www.dabgo.com